Kristallit eri horoskooppimerkeille

Sopivimmat kristallit jokaiselle horoskooppimerkille.

 

Oinas - sopivat kristallit ja kivet eri horoskooppimerkeille 

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinaalle sopivat kristallit ovat heidän luontaista tulimerkin voimaa, vahvuutta, energiaa, rohkeutta, seksuaalisuutta, iloa ja elinvoimaa vahvistavia. Tällaisia kristalleja ovat esimerkiksi punainen jaspis, karneoli, sitriini, tiikerinsilmä, verikivi ja hematiitti.

Mikäli näitä energioita ja ominaisuuksia haluaa tasapainottaa, kannattaa suosia tyynnyttäviä ja rauhoittavia kristalleja, kuten seleniittiä, ametistia, ruusukvartsia ja vihreää aventuriinia.

Horoskooppisetti oinas - kivet, mineraalit ja kristallit oinaalle
Horoskooppisetti oinas

 

Härkä - sopivat kristallit ja kivet eri horoskooppimerkeille

Härkä (20.4.-20.5.)

Härälle sopivat kristallit ovat maadoittavia ja rauhoittavia, jotka pitävät itsepäisen härän jalat maassa. Tällaisia kristalleja ovat esimerkiksi amatsoniitti, seleniitti, savukvartsi, onyksi, sininen kyaniitti ja pyriitti.

Mikäli haluaa vahvistaa härän nöyrää, luotettavaa ja kärsivällistä puolta, kannattaa suosia esimerkiksi ruusukvartsia, kivettynyttä puuta, sodaliittia, hematiittia, malakiittia ja punaista tiikerinsilmää eli häränsilmää.

 Horoskooppisetti härkä - kristallit, kivet ja mineraalit eri horoskoopeille

Horoskooppisetti härkä

 

Kaksonen - sopivat kristallit ja kivet eri horoskooppimerkeille 

Kaksonen (21.5.-21.6.)

Kaksoset ovat kuplivia ja elämäniloisia sosiaalisia perhosia, joilla tuntuu olevan loputtomiin energiaa. Tätä ulospäinsuuntautuneisuutta voi vahvistaa esimerkiksi dalmatialaisen jaspiksen, tiikerinsilmän, serpentiinin, kyaniitin ja selestiitin avulla.

Sen sijaan tasapainottamaan ja rauhoittamaan sopii esimerkiksi shungiitti, sodaliitti, sinipitsiakaatti, Botswanan akaatti, howliitti ja amatsoniitti.

 Kaksonen horoskoopille sopivat kristallit, kivet ja mineraalit

Horoskooppisetti kaksonen

 

Rapu - sopivat kristallit ja kivet eri horoskooppimerkeille

Rapu (22.6.-22.7.)

Ujo ja herkkä rapu kaipaa ympärilleen rakastavaa ja parantavaa energiaa. Näitä saa esimerkiksi ametistista, ruusukvartsista, seleniitistä, labradoriitista, kuukivestä, angeliitista ja rodoniitista.

Ravulla on tapana unelmoida ja leijailla pilvissä. Hänet saa takaisin maan pinnalle ja keräämään lisää rohkeutta elämän koitoksiin esimerkiksi punaisen jaspiksen, mustan turmaliinin, karneolin ja granaatin avulla.

 Rapu horoskoopille sopivat kristallit, kivet ja mineraalit - WaF kauppa

Horoskooppisetti rapu

 

Leijona - sopivat kristallit ja kivet eri horoskooppimerkeille 

Leijona (23.7.-22.8.)

Kunnianhimoinen ja peloton leijona pitää huolta laumastaan ja antaa paljon energiastaan muille. Siksi hänelle tekeekin hyvää sellaiset kristallit, jotka maadoittavat ja lataavat hänen voimiaan. Tällaisia kristalleja ovat esimerkiksi tiikerinsilmä, musta obsidiaani, turkoosi, sitriini, karneoli ja punainen tiikerinsilmä eli häränsilmä.

Leijonan herkkää ja sydämellistä puolta vahvistamaan sopivat ruusukvartsi, seleniitti, fluoriitti ja selestiitti.

 Leijona horoskoopin voimakivet, energiakivet ja syntymäkivet

Horoskooppisetti leijona

 

Neitsyt - sopivat kristallit ja kivet eri horoskooppimerkeille 

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt rakastaa yksityiskohtia, tarkkuutta, siisteyttä ja ahkeruutta. Tälle tehokkaalle multitaskaajalle sopivat energiaa ja vahvuutta antavat kristallit, kuten punainen jaspis, meripihka, fluoriitti, karneoli, lepidoliitti, Kalaharin aavikkokivi eli maisemajaspis sekä verikivi.

Lohduttavaa ja lempeää energiaa ja tasapainotusta tuo ametisti, amatsoniitti, angeliitti, kyaniitti ja larimar.

 Neitsyt horoskoopille sopivat energiakivet ja voimakivet - WaF kauppa

Horoskooppisetti neitsyt

 

Vaaka - sopivat kristallit ja kivet eri horoskooppimerkeille

Vaaka (23.9.-23.10.)

Vaaka kaipaa elämäänsä huomiota ja tasapainoa jokaisella elämän osa-alueella. Vaaka saa tarvitsemaansa maadoittumista, suojelua ja positiivista sekä hoitavaa energiaa esimerkiksi ruusukvartsista, vihreästä aventuriinista, mustasta turmaliinista, labradoriitista, obsidiaanista, akaatista, turkoosista, kuukivestä, opaliitista, onyksista, verikivestä, lepidoliitista ja akvamariinista.

 Vaaka horoskoopille sopivat energiakivet, voimakivet, kristallit ja kivet

Horoskooppisetti vaaka

 

Skorpioni - sopivat kristallit ja kivet eri horoskooppimerkeille 

Skorpioni (24.10.-22.11.)

Skorpionilla on vahva sisäinen intuitio ja hän on luonnostaan hyvin itsenäinen ja voimakas persoona, joka suhtautuu intohimoisesti asiaan kuin asiaan. Skorpionille sopivat parantamiseen, itsevarmuuteen ja tasapainoon keskittyvät kristallit, kuten unakiitti, lumihiutale obsidiaani, onyksi, verikivi, ametisti, labradoriitti, savukvartsi, sodaliitti ja rodoniitti.

Vahvaa tukea, rohkeutta, energiaa ja iloa antaa esimerkiksi malakiitti, hematiitti, sitriini, turkoosi ja rubiini.

 Horoskooppisetti skorpioni - Witches and Familiars kivikauppa verkossa

Horoskooppisetti skorpioni

 

Jousimies - sopivat kristallit ja kivet eri horoskooppimerkeille 

Jousimies (23.11.-21.12.)

Jousimies on luonnostaan elämäniloinen optimisti, joka rakastaa seikkailua, matkustelua ja uuden oppimista. Elämänjanoinen jousimies saa eniten irti kristalleista, jotka buustaavat rohkeutta, iloa, positiivisuutta ja energiaa. Tällaisia kristalleja ovat esimerkiksi sitriini, mokaiitti, turkoosi ja musta obsidiaani.

Jousimiehen pehmeää puolta vahvistavat vihreä aventuriini, sinipitsiakaatti sekä sodaliitti.

 Jousimiehelle sopivat kristallit, kivet ja mineraalit - Witches and Familiars

Horoskooppisetti jousimies

 

Kauris - sopivat kristallit ja kivet eri horoskooppimerkeille

Kauris (22.12.-19.1.)

Ahkerat ja kunnianhimoiset kauriit viihtyvät erilaisten töiden ja projektien parissa - joskus jopa niinkin hyvin, että he palavat herkästi loppuun. Kauriille sopiikin kristallit, jotka antavat paljon voimaa ja energiaa ja jotka huolehtivat myös mielen ja kehon hyvinvoinnista. Tällaisia kristalleja ovat esimerkiksi tiikerinsilmä, karneoli, labradoriitti, musta turmaliini, granaatti, malakiitti, valtamerijaspis, peridootti, akaatti, musta onyksi ja fluoriitti.

Kauris horoskoopille sopivat kristallit, kivet ja mineraalit - WaF kauppa

Horoskooppisetti kauris

 

Vesimies - sopivat kristallit ja kivet eri horoskooppimerkeille

Vesimies (20.1.-19.2.)

Vesimiehet ovat hyvin avoimia, suvaitsevia ja ihmisläheisiä. He rakastavat muiden auttamista, mutta ovat myös erityisen itsenäisiä eivätkä aina osaa ottaa apua vastaan tarvittaessakaan. He voivat vahvistaa anteliasta ja lempeää puoltaan esimerkiksi ametistin, sodaliitin, akvamariinin, sateenkaari kuukiven, ruusukvartsin ja vihreän aventuriinin avulla.

Sen sijaan vesimiehen omaperäinen ja itsenäinen puoli kaipaa avukseen moldaviittia, mustaa onyksia, hematiittia, punaista jaspista, tiikerinsilmää, lepidoliittia, kultavirtaa ja aurinkokiveä.

 Vesimiehelle sopivat horoskooppikivet - kristallit, kivet ja mineraalit verkosta

Horoskooppisetti vesimies

 

Kalat - sopivat kristallit ja kivet eri horoskooppimerkeille 

Kalat (20.2.-20.3.)

Kalat ovat ravun tapaan hyvin herkkiä ja empaattisia ja he välittävät syvästi muista ihmisistä, erityisesti läheisistään. He voivat kaivata avukseen kristalleja, jotka auttavat kontrolloimaan ja tasapainottamaan omia tunteita. Tällaisia kristalleja ovat esimerkiksi ametisti, vuorikristalli, jade, fluoriitti, ruusukvartsi ja maitokvartsi.

Kalojen ei kannata kantaa koko maailman murheita harteillaan, vaan harjoitella omien rajojen vetämistä ja rohkeutta sanoa ei. Tällaisiin tilanteisiin auttavat itsevarmuutta, rohkeutta ja suojelua tuovat kristallit, kuten musta onyksi, punainen jaspis, verikivi ja lepidoliitti.

 Kalat horoskoopille sopivat kivet, kristallit ja mineraalit - WaF kauppa

Horoskooppisetti kalat

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.