Vaaleanpunainen kuukivi

VAALEANPUNAINEN KUUKIVI

Horoskooppi: oinas, kalat, rapu, härkä, skorpioni
Chakra: sydän
 
Metafyysiset ominaisuudet
Vaaleanpunainen kuukivi on vahva feminiinisyyden, hedelmällisyyden ja romantiikan kivi. Se tarjoaa ystävyyttä, rakkautta, romantiikkaa ja intohimoa, mutta myös lempeyttä, rauhaa ja harmoniaa. Se vahvistaa yhteyttä alitajuntaan ja tiedostamattomaan sekä toimii hyvin unityöskentelyssä. Joskus myös jumalattaren kiveksi kutsuttu vaaleanpunainen kuukivi auttaa itsensä hyväksymisessä ja rakastamisessa sekä itsetunnon kohottamisessa.
 
Geologiset ominaisuudet
Vaaleanpunainen kuukivi tunnetaan myös persikka kuukivenä. Sen sävyt vaihtelevat vaaleanpunaisesta oranssiin ja beigeen. Kuukivi on natrium-kalium alumiinisilikaatti, joka kuuluu maasälvän mineraaliryhmään. Joskus sitä kutsutaan myös hekatoliitiksi. Se on usein läpinäkyvää, valkoista tai maitomaista, mutta sitä löytyy myös muissa väreissä. Se koostuu pääosin ortoklaasista ja albiitista ja siinä voi nähdä kissansilmäilmiön. Kuukiveä löytyy esimerkiksi Norjasta, Puolasta, Itävallasta sekä Yhdysvalloista. Sen kovuus on 6 Mohsin kovuusasteikolla.
 
Hoito-ohjeet: ei naarmuunnu helposti, kestää vettä, ei kestä auringonvaloa
Avainsanat: vaaleanpunainen kuukivi, valkoinen labradoriitti, kissansilmäilmiö, pinkki, väritön, valkoinen, kristalli, voimakivi, energiakivi
Takaisin blogiin