Himalajan vuorisuola

HIMALAJAN VUORISUOLA

Horoskooppi: vesimies, rapu
Chakra: juuri, sakraali
 
Metafyysiset ominaisuudet
Himalajan vuorisuola liitetään puhdistamiseen, parantamiseen ja rakkauteen niin itseä kuin muita kohtaan. Se opettaa siis rakastamaan itseä sellaisena kuin on sekä vahvistaa myös muita ihmissuhteita. Se puhdistaa ympäristöä tehokkaasti negatiivisista energioista ja hengistä sekä suojelee kantajaansa. Lisäksi se maadottaa tehokkaasti pysymään tässä hetkessä ja toimii näin esimerkiksi meditoinnin ja loitsujen tukena.
 
Geologiset ominaisuudet
Himalajan vuorisuola tunnetaan myös nimellä vaaleanpunainen ja pinkki suola, vuorisuola sekä kivisuola ja kristallisuola. Se on haliittia eli kivisuolaa, jonka nimi viittaa sekä mineraaliin että sen muodostamaan kivilajiin. Se on siis natriumkloridin luonnollinen muoto. Myös tavallinen pöytäsuola on natriumkloridia, mutta se on puhdistettu muista mineraaleista, kun taas Himalajan vuorisuola sisältää jopa 84 erilaista mineraalia, kuten rautaa. Tästä syystä sitä pidetään terveellisempänä vaihtoehtona niin ruuanlaitossa kuin ihonhoidossa. Nämä mineraalit antavat sille myös sen oranssiin ja vaaleanpunaiseen taittavan värin. Se on syntynyt miljoonia vuosia sitten ja sitä saadaan nimenomaan Pakistanista. Sen kovuus on 2-2.5 Mohsin kovuusasteikolla.
 
Hoito-ohjeet: naarmuuntuu helposti, ei kestä vettä, ei kestä auringonvaloa
Avainsanat: himalaja, vuorisuola, suola, oranssi, pinkki, vaaleanpunainen, aloittelija, kristalli, voimakivi, energiakivi
Takaisin blogiin