Gold sheen obsidiaani

GOLD SHEEN OBSIDIAANI

Horoskooppi: jousimies
Chakra: juuri, sakraali, solar plexus
 
Metafyysiset ominaisuudet
Gold sheen obsidiaani sopii erinomaisesti menneiden elämien tutkimiseen ja ongelmanratkaisuun. Se tuo näkyviin kaikki ne yksityiskohdat, joihin et ole aiemmin kiinnittänyt huomiota sekä kaikki ne virheet, jotka ovat vielä korjattavissa tai joista voit oppia niin, ettet toista samaa kaavaa uudelleen. Se auttaa myös taistelemaan egoa, itsekkyyttä ja kyynisyyttä vastaan. Jos olet valmis työstämään vaikeitakin ongelmakohtia elämässäsi, tämä on täydellinen kristalli siihen tarkoitukseen. Gold sheen obsidiaanin uskotaan myös houkuttelevan rahaa ja vaurautta luokseen.
 
Geologiset ominaisuudet
Gold sheen obsidiaani tunnetaan myös kullanhohtoisena obsidiaanina. Sen kullanhohtoinen pinta syntyy, kun laavan jäähtyessä sen pinnalle jää muita mineraaleja, erityisesti hematiittia ja magnetiittia. Kun valo osuu tähän pintaan, se loistaa takaisin kullan sävyssä. Samalla periaatteella syntyy myös silver sheen obsidiaani ja muut mahdolliset värit: hohtava väri riippuu siitä, mitä mineraaleja pinnalle on jäänyt jumiin. Gold sheen obsidiaania löydetään erityisesti Meksikosta ja Yhdysvalloista.
 
Obsidiaania kutsutaan myös laavalasiksi, sillä se on tulivuoren vulkaanista lasia. Se on siis syntynyt virtaavasta laavasta, joka on jähmettynyt niin nopeasti, ettei muodostunut kivilaji ole ehtinyt vielä kiteytyä. Obsidiaanin väri voi vaihdella mustasta tummanviolettiin, ruskeaan ja vihreään. Obsidiaanin kovuus on 5-5.5 Mohsin kovuusasteikolla ja sitä voi löytää ympäri maailmaa esimerkiksi Skotlannista, Italiasta ja Pohjois-Amerikasta.
 
Hoito-ohjeet: naarmuuntuu melko helposti, kestää vettä, kestää auringonvaloa
Avainsanat: gold sheen, silver sheen, kulta, hopea, obsidiaani, laavalasi, musta, harmaa, kristalli, voimakivi, energiakivi
Takaisin blogiin