Bariitti

BARIITTI

Horoskooppi: vesimies
Chakra: kolmas silmä, kruunu
 
Metafyysiset ominaisuudet
Bariitti sopii erityisen hyvin unityöskentelyyn, selkounien näkemiseen ja unien muistamiseen. Se poistaa esteitä elämästä niin energeettisesti kuin konkreettisestikin, jotta pääset etenemään polullasi. Sen avulla manifestointi on erityisen voimakasta, sillä se lupaa toteuttaa manifestoidut ja unissa nähdyt asiat. Se auttaa myös tulemaan omaksi parhaaksi versiokseen ja kasvamaan ihmisenä.
 
Geologiset ominaisuudet
Bariitti tunnetaan myös nimellä baryytti. Se kuuluu bariumsulfaatteihin. Se voi olla väriltään väritöntä, valkoista, ruskeaa, keltaista, harmaata tai sinertävää. Bariitti esiintyy useimmiten aavikkoruusua muistuttavana muotona tai lehtimäisinä klustereina. Vaalean sävyiset aavikkoruusut sisältävät usein seleniittiä ja satiinisälpää, kun taas ruskeat hiekkamaiset aavikkoruusut sisältävät bariittia. Bariittia löydetään lähes kaikkialta maailmasta, erityisesti Yhdysvalloista, Australiasta ja Euroopasta, myös Suomesta. Sen kovuus on 3-3.5 Mohsin kovuusasteikolla.
 
Hoito-ohjeet: naarmuuntuu helposti, ei kestä vettä, ei kestä auringonvaloa
Avainsanat: bariitti, baryytti, ruskea, valkoinen, väritön, aavikkoruusu, keräily, harvinaisuus, kristalli, voimakivi, energiakivi
Takaisin blogiin