Atsuriitti

Atsuriitti raakapala | kristallit kätevästi verkosta

ATSURIITTI

Horoskooppi: jousimies
Chakra: kolmas silmä, kruunu
 
Metafyysiset ominaisuudet
Atsuriitti toimii kolmannen silmän avaajana, joka edesauttaa selkounien näkemistä ja olemaan yhteydessä henkioppaisiin ja korkeampiin taajuuksiin sekä omiin psyykkisiin kykyihin. Se tarjoaa syvällistä ymmärrystä, tietoa ja ikiaikaista viisautta sekä selkeyttää ja kirkastaa mieltä. Se poistaa hermostuneisuutta, huolia ja ristiriitaisia sekä negatiivisia energioita. Atsuriitti on parhaimmillaan meditoidessa tai yöpöydällä säilytettynä.
 
Geologiset ominaisuudet
Atsuriitti eli azuriitti on kuparikarbonaattimineraali, jota esiintyy usein yhdessä muiden kuparimineraalien, kuten malakiitin ja krysokollan kanssa. Se on näihin kahteen verrattuna hieman harvinaisempi ja arvokkaampi ja sitä löydetään pääasiassa Yhdysvalloista, Australiasta, Marokosta ja Chilestä. Atsuriittia ei tule sekoittaa "sadepisara atsuriittiin" eli "K2" kiveen, joka koostuu atsuriitista, malakiitista ja valkoisesta graniitista. Sitä löydetään vain K2 vuoren huipulta ja on näin ollen hyvin harvinaista ja arvokasta tavalliseen atsuriittiin verrattuna. Atsuriitin kovuus on 3.5-4 Mohsin kovuusasteikolla.
 
Hoito-ohjeet: naarmuuntuu helposti, ei kestä vettä, ei kestä auringonvaloa
Avainsanat: azuriitti, atsuriitti, azurite, keräily, harvinaisuus, sininen, turkoosi, kristalli, voimakivi, energiakivi
Atsuriitti ja samettimalakiitti raakapala | WaF kauppa Atsuriitti klusteriryväs | kristallit suomalaisesta kaupasta Atsuriitti | kristallit ja kivet suomalaisesta nettikaupasta
Takaisin blogiin